Case – JCC Software

“A’j d’r last van hebt, mo’j zeen da’j d’r gemak van kriejt.”

“Als je er last van hebt, dan moet je zorgen dat je er gemak van krijgt”… Simpel gezegd, maar waar! Dat is de nuchtere Twentse mentaliteit waarmee wij software ontwikkelen. Door samen met onze klanten te kijken “waar ze last van hebben” en te zorgen dat ze “er gemak van krijgen” sluit onze software precies aan op problemen in de praktijk. Het motto sluit aan op onze deelname aan TalentIT, de last van het IT arbeidstekort aanpakken waardoor we als regio excelleren.

Samen bereiken we meer!

Volgens die mentaliteit ontwikkelen we al zo’n 30 jaar software vanuit Oldenzaal voor de gemeentelijke markt. En met succes! Samen met onze klanten hebben we 5 standaard oplossingen ontwikkeld die stuk voor stuk volledig op de vraag uit de markt afgestemd zijn. Door ze te combineren ontstaan er talloze nieuwe mogelijkheden voor de gemeenten om hun dienstverlening nog verder te optimaliseren.

10 jaar België.

We zijn inmiddels 10 jaar actief in België en om onze klanten daar zo goed mogelijk te ondersteunen hebben we 7 jaar geleden een kantoor in Sittard geopend. Vanuit die locatie zijn 5 Limburgse collega’s dagelijks hard aan het werk voor onze Belgische klanten.

Overigens zien wij “onze collega’s uit zuid” ook graag in Oldenzaal. Met name de Limburgse vlaai die ze meenemen doet het erg goed bij de collega’s in Twente.

JCC Software is altijd op zoek naar enthousiaste, innovatieve stagiairs die bij willen dragen aan onze beproefde en gebruiksvriendelijke software oplossingen. Binnen JCC Software bieden wij je de mogelijkheid om samen met onze software engineers en/of interface designers te werken aan nieuwe functionaliteiten of gebruiksvriendelijkheid. We bieden stages aan op het gebied van software engineering, marketing of interface & interaction design.

“Tijdens mijn stage bij JCC Software heb ik 10 gemeenten mogen bezoeken vanuit mijn functie als Interaction Designer. Dit was een heel leerzaam onderdeel van een geweldige stage. Mijn afstudeerstage heb ik bij een ander, groter bedrijf gevolgd. Ook dit was leuk, maar ik miste de gezelligheid en korte lijntjes van het werken bij JCC Software. Daarom heb ik na mijn afstuderen gesolliciteerd op de functie Interaction Designer bij JCC Software. Inmiddels 5 jaar verder ben ik doorgegroeid naar de functie van Product Owner en werk ik hier nog steeds met veel plezier!”

Sanne Wolbers, Product Owner

Nieuwsbrief

TalentIT Twente is nieuw, is anders… Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je op de hoogte worden gehouden?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het IT platform met impact op
studenten en bedrijven