Case – Gijs Wassink

Naast mijn studie vind ik het belangrijk om te oriënteren op het IT werkveld. Zodoende ben ik in contact gekomen met TalentIT. Een mooie kans om mijzelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen!

Momenteel ben ik werkzaam bij Aareon, unit Facilitor, marktleider op het gebied van softwaresystemen en consultancy voor de vastgoed- en facilitaire markt. Ik ben daar verantwoordelijk voor het maken van een monitorsysteem met gebruik van Javascript. De software die hiervoor wordt gebruik heet React. Het is verbazend om te zien hoe functioneel data kan zijn wanneer het vanzelf opnieuw geladen wordt binnen een pagina (i.p.v. deze te verversen). Ik vind het mooi om te zien hoe zo´n monitor live veranderd wordt met behulp van kleuren en animaties.

“Heel handig! Relevante werkervaring op doen naast je opleiding.”

Werken tijdens mijn studie zorgt ervoor dat ik kan leren hoe het is om op een kantoor te werken aan échte vraagstukken van het bedrijf. Verder vind ik het ook leuk om te leren over de dynamiek in de praktijk: collega’s helpen met problemen, zelfstandig dingen uitzoeken en ook soms koffie halen hoort daar bij.

Ik vind TalentIT écht een aanrader omdat ik zo tijdens m´n studie leer hoe het bedrijfsleven er uit ziet. Mijn netwerk, IT skills en persoonlijke ervaring zijn dan ook aanzienlijk vergroot.

Gijs Wassink, Software Engineer in opleiding.

Nieuwsbrief

TalentIT Twente is nieuw, is anders… Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je op de hoogte worden gehouden?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het IT platform met impact op
studenten en bedrijven