Vacature: HR stage

VERBIND REGIO TWENTE MET IT STUDENTEN MET JOUW PERSONAL TOUCH!

Geloof jij in de waarde van een echte fit tussen persoonlijkheid en werkcultuur om studenten en bedrijven met elkaar te verbinden? Wordt onze HR stagiaire en ontwikkel jezelf op een unieke HR positie! 

TalentIT Twente is een non-profit stichting die al jarenlang haar netwerk aan bedrijven met een IT behoefte verbindt met IT studenten. Van softwarebedrijf tot drones, van software developer, tot cloud engineer, tot consultant. TalentIT geloof in transparantie en verbinding tussen mensen. Het gaat niet om waar je het meest verdient, maar waar iemand echt tot zijn of haar recht kan komen! 

TalentIT is een kleine organisatie met 4 medewerkers. Je komt te werken in een jong team met een informele en open sfeer. We vinden gezelligheid en hard werken belangrijk. Je krijgt heel veel vrijheid, wat ook betekent dat je verantwoordelijkheid moet pakken. We verwachten dat je proactief te werk gaat en vragen stelt wanneer je deze hebt. Je krijgt de kans om hier je eigen werkwijze te ontwikkelen. Natuurlijk staan we voor je klaar en zullen we onze begeleiding afstemmen op jouw behoeften! 

Jij gaat samen met ons aan de slag voor het maatschappelijk doel van TalentIT: Het behoud van IT talent in regio Twente. Naast dat het een maatschappelijk doel is, is het de vraag of de manier hoe we er nu aan werken de beste manier is. Tijdens je stage ga je dit evalueren en adviseren waar TalentIT in kan verbeteren. Naast het evalueren, zul je ook meewerken aan het maatschappelijk doel. Zo komt er ook een stuk business development en recruitment terug in je stage. Jij gaat bezig met het optimaliseren van interne processen, het verder inrichten van het CRM systeem en ben je vrij ideeën in te brengen (en uit te werken) waar jij verbeteringsmogelijkheden ziet voor TalentIT. Je helpt met de ontwikkeling van een duurzame match, een plan hoe we IT talenten voor de Twentse bedrijven kunnen behouden. Daarin denk je mee met MKB bedrijven en hun behoeften. Het creëren van een groter draagvlak binnen Twente helpt hierbij.  Aan de andere kant ga je helpen met de bemiddeling van de studenten en alle taken die hierbij komen kijken van a-z. Denk daarbij aan het contact houden met de student, het intakegesprek, het zoeken van een passende (bij)baan of (afstudeer)stage.

TalentIT-Twente-vacature-matchmaker-(HR)-2_IT-Talenten-in-gesprek-met-elkaar

BEN JIJ:

 • Je volgt een hbo HRM opleiding (of in deze richting)
 • Oprecht geïnteresseerd in het leren kennen en verbinden van mensen
 • Iemand die affiniteit heeft met IT/ technologie
 • Ondernemend en durf jij kansen aan te grijpen
 • Iemand die leergierig is en vragen stelt
 • Vloeiend is in het spreken en schrijven in de Engelse en Nederlandse taal.

WIJ BIEDEN JOU:

 • Veel creatieve vrijheid
 • De unieke kans om supersnel je professionele netwerk te vergroten
 • Een klein en leuk informeel team
 • De kans om echt een verschil te maken
 • Hiërarchie is bij ons geen ding
 • Mogelijkheid om met de stichting mee te groeien op professioneel vlak
 • De flexibiliteit om op jouw manier te werken.

Startdatum: September 2023

Ben jij geïnteresseerd of heb je vragen over onze vacature?
Stuur dan een mailtje met je motivatie en cv naar info@talentittwente.nl

 

Nieuwsbrief

TalentIT Twente is nieuw, is anders… Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je op de hoogte worden gehouden?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het IT platform met impact op
studenten en bedrijven