Vacature: Stagiair HRM (afstudeeropdracht)

TALENTIT TWENTE; PUSH IT TO THE LIMIT!
TalentIT Twente is een non-profit organisatie met als doel bekendheid van bedrijven binnen de regio vergroten. Het positief effect is dat IT talent in regio Twente behouden blijft. Wij zijn een jonge en snel groeiende stichting die tot stand is gekomen door een samenwerking van het Twentse bedrijfsleven en onderwijsinstellingen. We voorzien IT talenten van bijbanen, stages en afstudeeropdrachten, waardoor zij zich kunnen oriënteren voor hun toekomstige carrière. De focus ligt op het maken van de perfecte match, waarbij we wensen van zowel talent als partner nauwkeurig kaart brengen. Ook na de match blijven we actief betrokken bij de ontwikkeling van deelnemende partijen.

OPDRACHTOMSCHRIJVING:
Ongeveer twee jaar geleden is TalentIT opgericht. We hebben onderhand 33 matches gemaakt in samenwerking met onze 33 partners. Aan jou de vraag om uit te zoeken of dit heeft geleid tot een tweetal doelstellingen: IT talents hebben een betere oriëntatie bij hun kansen in de regio Twente en het bedrijfsleven ervaart de meerwaarde van onze doelstelling. We moedigen je aan om met nieuwe ideeën te komen over hoe onze doelgroep benaderd wil worden.

Geïnteresseerd? Lees dan verder onder de foto. Wie weet ben jij onze perfecte match!

WERKZAAMHEDEN:
In de loop van jouw afstudeerstage werk je aan de opzet van een onderzoeksvoorstel, de uitvoering van het onderzoek, analyseren van de onderzoeksresultaten en doe je aanbevelingen aangaande onze corebusiness; het behoud van IT talent in de regio Twente. Kortom, je helpt ons te achterhalen hoe een samenwerking tussen studenten, bedrijven, onderwijsinstellingen en de regio Twente voor een betere verbinding zorgt.

JOUW PROFIEL:
▶︎ HBO/WO opleiding
▶︎ Betrokken en communicatief vaardig
▶︎ Onderzoek vaardig en doortastend
▶︎ Sociaal; teamplayer
▶︎ Pre: Kennis over de IT 

WAT BIEDEN WIJ:
▶︎ Een jong en dynamisch team
▶︎ Professionele begeleiding
▶︎ Uitdagende potjes tafeltennis
▶︎ Een maandelijkse stagevergoeding van €450,-

START: eind januari/begin februari 2021
DUUR: 5 maanden
SOORT STAGE: Afstudeeropdracht

Ben jij klaar om in de ring te stappen? Stuur dan een motivatiebrief + CV naar Jeroen van de Lagemaat (info@talentittwente.nl) met als onderwerp: TalentIT | Vacature: Stagiair HRM

 

Nieuwsbrief

TalentIT Twente is nieuw, is anders… Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je op de hoogte worden gehouden?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het IT platform met impact op
studenten en bedrijven