Case – Youri Paus

In mijn opdracht heb ik de Gemeente Enschede geholpen bij de correcte implementatie van Planon (een IT Service Management (ITSM) tool). Met behulp van deze tool kan de organisatie overzichtelijke rapportages maken waarmee hun dagelijkse bedrijfsvoering wordt ondersteund.

Het traject bij TalentIT geeft mij de vrijheid om te oriënteren en ontwikkelen binnen het vakgebied ITSM. Ik heb geleerd wat het betekent om in een professionele omgeving te werken en hoe de bedrijfscultuur van invloed is op de dienstverlening. Daarnaast heb ik mij op sociaal en communicatief gebied ontwikkeld. In volgende opdrachten wil ik graag mijn vakkennis over ITSM toepassen, verdiepen en verbreden. De integratie van verschillende vakgebieden in de IT branche spreekt mij enorm aan.

“Het gaat niet om wat je kunt, maar om wat je kunt leren.”

TalentIT is een echte aanrader omdat ik er achter kwam dat een specialisatie in governance en security het beste bij mij past. Over beleid nadenken en deze passend maken vind ik heel interessant. Ook ben ik er achter gekomen dat andere specialisaties zoals bijv. cloud niet bij mij passen, omdat ik daar simpelweg minder voldoening uit haal. De combinatie van werk en studie heeft mij laten inzien dat ICT het juiste vak is voor mij.

Youri Paus, Adviseur Informatiemanagement

Nieuwsbrief

TalentIT Twente is nieuw, is anders… Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je op de hoogte worden gehouden?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het IT platform met impact op
studenten en bedrijven