Op zoek naar IT-Talent voor jouw bedrijf?

Sluit je aan als ondernemer bij TalentIT en wij vinden de perfecte match voor jouw bedrijf. Samen vechten voor het behoud van talent in Twente. Push IT to the limit!

Het IT platform met impact op studenten en bedrijven.

Wat kun je als partner
verwachten?

De wereld verandert, de IT verandert; hoe zorg jij er als organisatie voor dat je bij blijft? Dat je klaar bent voor de toekomst! TalentIT Twente helpt. Wij zorgen ervoor dat elke organisatie naar een hoger niveau kan groeien. Hoe groot of hoe klein je ook bent.

Wij verdiepen ons in jou als partner en gaan op zoek naar een student die bij je past. Een aanstormend talent met een frisse blik. Een IT-specialist met kracht, uithoudingsvermogen en lef. Iemand die er voor de volle 100 procent tegenaan gaat om jouw bedrijf nog verder te versterken.

What’s in it for me

Het voordeel voor jou? Je haalt iemand in huis, van wie je zeker weet dat hij of zij van waarde is voor je bedrijf. Zonder dat je er zelf naar op zoek hoeft. TalentIT Twente zorgt voor de perfecte match en blijft ook daarna betrokken. We zorgen voor begeleiding, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, om zo samen tot een maximaal resultaat te komen. Push IT to the limit!

De voordelen van TalentIT twente op een rij:

  • Er komt een student bij je werken, die daadwerkelijk past bij je bedrijf.
  • Deze student wordt op deskundige wijze door TalentIT Twente begeleid.
  • Hiermee wordt het voor elk bedrijf (groot of klein) in Twente mogelijk talent in huis te halen.
  • Je bespaart HR-kosten.
  • Je vergroot de kans dat Twentse talenten ook na hun studie in de regio blijven.
  • De kans is groot dat je zelfs jouw toekomstige IT-professional in huis haalt.
  • Het maakt het voor jouw bedrijf mogelijk om te groeien en toekomstige klantvragen te kunnen beantwoorden.

Partner worden

IT speelt bijna in elk bedrijf en elke organisatie een rol. Voor de één is het core business, voor de ander een onmisbare schakel in het bedrijfsproces en voor sommigen is het de kern van de producten en diensten die geleverd worden. TalentIT Twente is er voor iedereen. Voor elk bedrijf in Twente dat met IT te maken heeft of krijgt. Hoe groot of hoe klein je ook bent. We heten je graag van harte welkom als partner!

Contact opnemen

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan om je beter te leren kennen en om je een passend advies te kunnen geven.

Case - Exxtra

Via een lunchlezing bij studievereniging Syntaxis kwam Douwe in aanraking met TalentIT. Hij had zijn eerste jaar op het HBO ICT afgerond en kwam al gauw op gesprek bij Exxtra. Van beide kanten was er een goed gevoel dat we bij elkaar pasten, waardoor er groen licht was om van start te gaan…

Het IT platform met impact op studenten en bedrijven.