Daag jezelf uit word het IT-talent van de toekomst!

Sluit je aan als student bij TalentIT en wij vinden het bedrijf dat perfect matcht bij jouw profiel. Stap in de ring en ervaar de IT industrie van Twente. Push IT to the limit!

Het IT platform met impact op studenten en bedrijven.

Wat kun je als talent
verwachten?

Jij hebt gekozen voor een studie in de IT. Niet voor niets! Jij ziet hierin toekomst en wilt een mooie, passende baan in deze sector. En terecht! IT is de toekomst, overal. TalentIT Twente vergroot jouw zicht op de kansen die Twente jou biedt. Wij brengen jou in contact met het bedrijven en instellingen. Loop stage, studeer af en ga voor een bijbaan bij partijen die van waarde kunnen zijn voor jouw toekomst. Het resultaat: een afgeronde studie, een schat aan ervaring, maar bovenal een mooi persoonlijke ontwikkeling en toekomst!

What’s in it for me

We laten je al tijdens je studie kennismaken met de wereld van IT. Het geleerde tijdens je studie pas je meteen toe in de praktijk. Net afgestudeerd én ruime ervaring in de IT-branche? Hoe tof staat dat op je cv? Het geeft jou een aanzienlijke voorsprong op de arbeidsmarkt. You’re ready for IT!

De voordelen van TalentIT twente op een rij:

  • Je doet al tijdens je studie ervaring op.
  • Van een bijbaan, externe opdracht, stage tot afstudeeropdracht: alles is mogelijk.
  • Je vergroot je netwerk.
  • Je komt te werken bij een bedrijf dat echt bij je past.
  • Je wordt daarbij deskundig begeleid.
  • Je wordt een kwalitatief hoogwaardigere professional.

Talent worden

Heb jij passie voor IT, beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen, heb je lef en daag je jezelf graag uit? Dan ben jij misschien wel het nieuwe talent van Twente! Benut je talent en schrijf je in bij TalentIT Twente!

Alle IT-studenten mogen vanaf het tweede jaar deelnemen aan TalentIT Twente. Zit jij nog niet in je tweede jaar, maar heb je wel veel ervaring met IT? Ook dan komen wij graag met jou in contact. Bij TalentIT kijken wij verder dan jouw cijfers. Jouw persoonlijke ontwikkeling, motivatie, vaardigheden en ambitie zijn voor ons leidend.

Contact opnemen

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan om je beter te leren kennen en om je een passend advies te kunnen geven.

Case - Krystian Januszkiewicz

Tijdens mijn studie wilde ik graag relevante werkervaring opdoen bij een bedrijf dat zo goed mogelijk aansluit op mijn studie: IT Service Management. Daarnaast hoopte ik op de mogelijkheid voor flexibele werktijden en een team met gezellige collega’s…

Het maakt niet uit waar we vandaan komen, we spreken dezelfde taal. De taal van innovatie.
Vy Tran, Software Engineer