Daag jezelf uit word het IT-talent van de toekomst!

Sluit je aan als student bij TalentIT en wij vinden het bedrijf dat perfect matcht bij jouw profiel. Stap in de ring en ervaar de IT industrie van Twente. Push IT to the limit!

Het IT platform met impact op studenten en bedrijven.

Wat kun je als talent
verwachten?

Jij hebt gekozen voor een studie in de IT. Niet voor niets! Jij ziet hierin toekomst en wilt een mooie, passende baan in deze sector. En terecht! IT is de toekomst, overal. TalentIT Twente vergroot jouw zicht op de kansen die Twente jou biedt. Wij brengen jou in contact met het bedrijven en instellingen. Loop stage, studeer af en ga voor een bijbaan bij partijen die van waarde kunnen zijn voor jouw toekomst. Het resultaat: een afgeronde studie, een schat aan ervaring, maar bovenal een mooi persoonlijke ontwikkeling en toekomst!

What’s in it for me

We laten je al tijdens je studie kennismaken met de wereld van IT. Het geleerde tijdens je studie pas je meteen toe in de praktijk. Net afgestudeerd én ruime ervaring in de IT-branche? Hoe tof staat dat op je cv? Het geeft jou een aanzienlijke voorsprong op de arbeidsmarkt. You’re ready for IT!

De voordelen van TalentIT twente op een rij:

  • Je doet al tijdens je studie ervaring op.
  • Van een bijbaan, externe opdracht, stage tot afstudeeropdracht: alles is mogelijk.
  • Je vergroot je netwerk.
  • Je komt te werken bij een bedrijf dat echt bij je past.
  • Je wordt daarbij deskundig begeleid.
  • Je wordt een kwalitatief hoogwaardigere professional.

Talent worden

Heb jij passie voor IT, beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen, heb je lef en daag je jezelf graag uit? Dan ben jij misschien wel het nieuwe talent van Twente! Benut je talent en schrijf je in bij TalentIT Twente!

Alle IT-studenten van WO mogen deelnemen aan TalentIT Twente. Voor studenten ICT en Bachelor Computer Science van HBO geldt dat je mee mag doen na het behalen van je eerste jaar, mits je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • 55 studiepunten en een gemiddelde van 7.0 als cijfer. We kijken ook verder dan jouw cijfers. Jouw persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden en ambitie zijn ook leidend
  • 90% studievoortgang per jaar; dit houdt in dat je per jaar 1 a 2 modules niet mag halen, maar dan moet de herkansing het jaar erop wel positief zijn.
  • instroom in TalentIT Twente in het 3e of 4e jaar van de opleiding is mogelijk, maar wel onder de voorwaarde van 90% studievoortgang per jaar.
Contact opnemen

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan om je beter te leren kennen en om je een passend advies te kunnen geven.

Case - Krystian Januszkiewicz

Tijdens mijn studie wilde ik graag relevante werkervaring opdoen bij een bedrijf dat zo goed mogelijk aansluit op mijn studie: IT Service Management. Daarnaast hoopte ik op de mogelijkheid voor flexibele werktijden en een team met gezellige collega’s…

Het maakt niet uit waar we vandaan komen, we spreken dezelfde taal. De taal van innovatie.
Vy Tran, Software Engineer