Summer School 2021: Deelnemen

LET OP! Helaas gaat de TalentIT Summer School 2021 niet door. We zijn opzoek naar een nieuwe datum en komen snel bij jullie terug. Wordt vervolgd!

 

Zoek jij praktische ICT uitdaging? Kennis om echt toe te passen? Check! TalentIT Summer School is dan iets voor jou! De eerste editie met één week vol verschillende programmeertalen en frameworks. Relevante workshops en een hackathon voor een leuke week bomvol kansen

TalentIT verbindt talenten en bedrijven. Voor een goede match zijn we veel in gesprek met zowel talenten, partners van TalentIT en de onderwijsinstellingen. We zien de vele match mogelijkheden, maar ook de plekken waar een match lastiger (tot niet) te maken is. Veel bedrijven werken met programmeertalen die niet in het standaard lessenpakket zitten van onderwijsinstellingen, en dat is natuurlijk super jammer. Met deze eerste editie Summer School pakken we dat op!

Maar waarom zou jij meedoen? De theorie van de stof wordt gegeven door een docente van het Saxion en software engineer, Fleur de Vries – Oudenampsen. Zij zal ervoor zorgen dat jij les krijgt op de snelheid die bij jou past. Deze lessen helpen jouw om te werken met verschillende programmeertalen, die je ook in de praktijk toepast. We behandelen programmeertalen en frameworks als PHP, React, NodeJS, VueJS en Angular. Naast de lessen theorie komen ook verschillende partners van TalentIT een workshop geven, waarin ze laten hoe zij deze talen gebruiken binnen hun bedrijf. Leer ze kennen en pak je kans om je netwerk uit te breiden, met welllicht een baan binnen handbereik! Deze toffe week sluiten we af met een hackathon!

De Summer School duurt één week en het leuke is dat deze op locatie plaatsvindt! Ook de lunch wordt voor je geregeld. Zowel studenten van alle niveaus als medewerkers van bedrijven zijn welkom. Deelname voor studenten is geheel gratis. Voor deelname van medewerkers vragen wij wel een bijdrage.


Wie: Voor studenten van alle niveaus (min. 1e studiejaar afgerond) en medewerkers van bedrijven
Wat: TalentIT Summer School
Waar: ROC De Gieterij
Wanneer: 12 juli t/m 16 juli van 9.30 – 16.30
Kosten: Het is gratis voor TalentIT studenten. Studenten die geen lid zijn van TalentIT betalen 50,-  excl. per dag. Medewerkers van bedrijven betalen een bijdrage van 200,- excl. per dag
Handig om te weten: Lunch wordt voor gezorgd!

Tip: Ben je als student nog geen lid van TalentIT? Meld je aan!