Case – Huuskes

Huuskes is, kennispartner, maaltijdproducent en totaalleverancier voor de gezondheidszorg en bedrijfscatering in Nederland. Daarnaast leveren zij ook boodschappen bij verzorgingshuizen, verpleeghuizen, bedrijfsrestaurants, ziekenhuizen en andere (zorg)instellingen in heel Nederland.

Huuskes beheert alle bedrijfsprocessen zelf. Dit betekent dat zij hun eigen recepturen maken, produceren, webshops hebben en ook alle distributie, logistiek en facturatie zelf verzorgen. Een groot deel van deze processen zijn geautomatiseerd, denk hierbij aan geautomatiseerde inkoopbestellingen tot aan orderpicking met pick-to-light systemen. Dat zorgt ervoor dat Huuskes een groot en dynamisch ICT landschap nodig heeft. Ze zijn daarom voortdurend in ontwikkeling om verschillende ICT systemen en koppelingen te optimaliseren. Een bijbaan, stage of afstudeeropdracht bij Huuskes is zodoende altijd uitdagend.

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het volledige Huuskes ICT landschap. Niet alleen draagt men zorg voor de continuïteit en optimalisatie van de systemen, maar men vervult ook een ondersteunende rol ten aanzien van de gebruikers. De afdeling ICT bestaat uit 7 collega’s die elk verantwoordelijk zijn voor een eigen deel van het ICT landschap. Huuskes werkt bovendien samen met een aantal externe ICT partners, die het technisch beheer verzorgen voor alle systemen en applicaties.

Huuskes heeft begin 2020 speciaal voor haar klanten met restaurants en grootkeukens een compleet nieuwe webshop geïntroduceerd. Naast deze webshop biedt Huuskes een native bestelapp (Eten & Zo), waarmee zij de kleinschalige zorg bediend. De “bus” (Emagiz) zorgt voor de communicatie tussen de verschillende systemen. We staan aan de beginfase om deze webshops ook te koppelen aan verschillende inkoopsystemen. Geïnteresseerd in hoe de ICT ondersteunend is in onze dagelijkse werkzaamheden? Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

 

Benieuwd naar meer succes verhalen? Ontdek onze hier!

 

Nieuwsbrief

TalentIT Twente is nieuw, is anders… Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je op de hoogte worden gehouden?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het IT platform met impact op
studenten en bedrijven