Summer school 2021

LET OP! Helaas gaat de TalentIT Summer School 2021 niet door. We zijn opzoek naar een nieuwe datum en komen snel bij jullie terug. Wordt vervolgd!

 

TalentIT Twente is dé verbinder in regio Twente. Wij spreken met zowel bedrijven als talenten. Tijdens deze gesprekken kwam steeds vaker naar voren dat de talen en frameworks die onderwezen worden, niet altijd aansluiten op de vraag van bedrijven. Dit maakt het voor talenten lastiger een (bij)baan of (afstudeer)stage te vinden, en voor bedrijven om een talent te vinden met de juiste skills. 

Deze zomer gaat de TalentIT Summer School voor het eerst van start! Wij gaan talenten in één week klaar stomen, zodat ze in principe direct bij partners aan de slag te kunnen gaan. Zo proberen wij het gat tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt te verkleinen. Samen met  Fleur de Vries – Oudenampsen, software engineer en docent bij het Saxion, en verschillende partners, hebben we een mooie invulling gemaakt  voor de Summer School.

Talenten gaan zich verdiepen in NodeJS, VueJS, PHP, Angular en React. Ze krijgen een inleiding tot deze programmeertalen en passen de basis toe in workshops en opdrachten. Hoe bouw je een gedegen project? Welke frameworks sluiten goed aan? Wat zijn de best practices? Ook laten we zien hoe deze technieken in productieomgevingen kunnen functioneren. Deze drie dagen aan theorie, worden afgesloten met een twee dagen durende hackathon! Hier kunnen de talenten samen werken aan een uitdaging uit de parktijk, in de talen die ze geleerd hebben.

Voor talenten een mooie kans zichzelf verder te ontwikkelen, voor bedrijven een mooie kans om talenten te leren kennen. En wie weet, ontstaan er mooie verbindingen waar je een (bij)baan of werknemer rijker van wordt!


Aanmelden Talenten!


Wanneer: 12 juli tot en met 16 juli 2021 | 9:30 – 16.30

Waar: (Fysiek!) De Gieterij in Hengelo

Wie: Studenten die verder willen kijken dan hun huidige vakkenpakket en medewerkers van bedrijven die hun ICT kennis willen verbreden.

Kosten: Voor TalentIT studenten is het gratis! Voor medewerkers €200 per dag, excl. En niet geheel onbelangrijk: de lunch is inclusief!