Digitale Werkplaats Twente

Digitale Werkplaats Twente is dé plaats waar ondernemers, studenten, docenten en experts elkaar helpen met digitalisatie. De ondernemers kunnen hier terecht voor praktische ondersteuning en een concreet advies. Het beroepsonderwijs geeft hen advies over bijvoorbeeld: online sales & marketing, data en (kantoor) automatisering. Door middel van een persoonlijk gesprek brengen we het digitalisatievraagstuk in beeld, zodat er voor de studenten een duidelijk vertrekpunt ontstaat.

Bij welke vragen kan Digitale Werkplaats Twente (DWT) jou helpen? In de breedste zin van het woord bieden we ondersteuning op drie aspecten: online sales & marketing, data en (kantoor) automatisering. We helpen het MKB met vraagstukken, zoals: online vindbaarheid, de verstaalslag naar een online marketingstrategie, marketing automation, Internet of Things en Big Data. DWT zoekt naar de kansen van het bedrijf en naar de behoefte in digitalisatie.

Hoe gaan wij te werk? We voeren een persoonlijk gesprek, waardoor we kunnen bepalen wat de huidige stand van digitalisatie is. Dit is de basis van het vraagstuk. Na het gesprek koppelt DWT één of meerdere studenten aan jouw organisatie, waarna zij te werk gaan onder begeleiding van docenten en de experts van het DWT team. Samen leveren zij een concreet advies voor het bedrijf op. Het project wordt ondersteund door docenten en studenten van het ROC, Saxion en University of Twente.

 


 

 

Nieuwsbrief

TalentIT Twente is nieuw, is anders… Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je op de hoogte worden gehouden?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het IT platform met impact op
studenten en bedrijven